Bor Şeker halka arz sonuçları açıklandı mı? BORSK kaç lot düştü?

Halka arz onayı alan Bor Şeker, talep toplama işlemlerini tamamladı. Bor Şeker halka arz sonuçları açıkladı mı, BORSK kaç lor verdi, borsada ne zaman işlem görecek?

Bor Şeker halka arz sonuçları açıklandı mı? BORSK kaç lot düştü?
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Bor Şeker'in halka arzına 31 Ocak 2024 tarihinde onay vermişti. Şirket, 7-8-9 Şubat 2024 tarihlerinde 3 işlem günü boyunca talep toplama işlemlerini gerçekleştirdi. Bor Şeker'in halka arzına katılan yatırımcılar, sonuçları ve kaçar lot dağıtıldığını konusunu araştırmaya başladı. Şirketin halka arz detaylarına birlikte bakalım!

BOR ŞEKER HALKA ARZ DETAYLARI!

Bor Şeker halka arzında 40.000.000 lot sermaye artırımı, 30.000.000 lot da ortak satışı olmak üzere toplam 70.000.000 lot satışa sunuldu. Şirketin halka arz fiyatı ise 26,54 TL şeklinde açıklanmıştı. Halka arz fiyatına iskonto uygulayan Bor Şeker, bu oranı %20 olarak duyurmuştu.

Bireysel yatırımcılara 41.300.000 lot tahsis eden Bor Şeker, ayrıca bu yatırımcı grubuna eşit dağıtım yöntemi uyguladı. Halka arz büyüklüğü ise 1.857.800.000 TL olan Bor Şeker'in halka açıklık oranı ise %29,17 olacak.

BOR ŞEKER HALKA ARZ SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

Bor Şeker'in halka arzına ilişkin sonuçlar açıklandı. BORSK halka arz sonuçları şu şekilde:

Bor Şeker halka arz sonuçları açıklandı mı? BORSK kaç lot düştü?

BOR ŞEKER BORSADA NE ZAMAN İŞLEME BAŞLAYACAK?

Bor Şeker'in halka arz edilen paylarının 14 ya da 15 Şubat tarihinde Borsa İstanbul'da işleme başlaması bekleniyor. 

Halka arzlara dair tüm detayları mobil uygulamalarımızdan takip edebilirsiniz.

iOS Uygulama Linki

Android Uygulama Linki 

YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme