Borsa İstanbul'dan LILAK açıklaması!

Borsa İstanbul'da işleme başlayacak olan Lila Kağıt (LILAK) hakkında açıklama geldi. BIST tarafından yapılan açıklamanın detayları haberimizde!

Borsa İstanbul'dan LILAK açıklaması!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu tarafından halka arz onayı almasının ardından talep toplama işlemlerini de tamamlayan Lila Kağıt, geçtiğimiz günlerde Borsa İstanbul'da payların işleme başlama tarihini de duyurmuştu. Şirketten yapılan açıklamada, halka arz edilen LILAK paylarının 9 Mayıs Perşembe günü borsada işleme başlayacağı belirtilmişti.

Bir açıklama da Borsa İstanbul'dan geldi. Borsa İstanbul, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) aracılığı ile yaptığı açıklamada, LILAK paylarının yer alacağı endeksleri duyurdu. Kurum'dan yapılan açıklamada, "LILA KAGIT payları, 09/05/2024 tarihinden itibaren Borsa İstanbul Yıldız Pazar'da işlem görmeye başlayacağından, söz konusu tarihten itibaren BIST Tüm, BIST Tüm-100, BIST Yıldız, BIST Halka Arz, BIST Katılım Tüm, BIST Sınai, BIST Orman Kağıt Basım ve BIST Tekirdag endeksleri kapsamına dahil edilecek olup, endekslerin hesaplanmasında şirketin paylarının sayısı 590.000.000, fiili dolaşımdaki pay oranı ise %20 olarak dikkate alınacaktır." ifadelerine yer verildi.

İŞTE LİLA KAĞIT PAYLARININ YER ALACAĞI ENDEKSLER

Borsa İstanbul'da LILAK açıklaması!

Kaynak: Kamuyu Aydınlatma Platformu


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme