Borsa İstanbul'da kara gün!

Borsa İstanbul'da öğleden sonra satıcıların öne geçmesi, endekste devre kesicinin çalışmasına sebep…

Borsa İstanbul'da kara gün!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’da öğleden sonra satıcıların öne geçmesi, endekste devre kesicinin çalışmasına sebep oldu!

Borsa İstanbul endeksinde son haftalarda görülen düşüş, 23-24 Ekim tarihlerinde yerini yükselişe bırakmıştı. 11 Ekim tarihli seanstan bu yana düşüş görülen BIST 100 endeksinde 8.500’lü puanlardan 7.400’lü puanlara kadar gerile görülmüştü. Ancak BIST 100 endeksine son 2 gün yükselişle kapatmıştı. Endekste görülen 23-24 Ekim tarihli yükseklişler yatırımcıyı yeniden heyecanlandırsa da bu heyecan kısa sürdü. 25 Ekim tarihli seansta öğleden sonra satıcılar alıcıların önüne geçti.

ENDEKS DEVRE KESTİ!

Önceki günü 7.990 puandan kapatan BIST 100 endeksi, 25 Ekim tarihli seansa yükselişle başlamıştı. Endeks, gün içerisinde en yüksek 8.084 puanı gördü. Ancak öğleden sonra gelen satışlar, endeksi aşağı çekti. BIST 100 endeksi, %5,01 düşüş göstererek devre kesti. BIST 100 endeksi 7.590 puana kadar geriledi.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme