Borsanın gıda şirketi, yeni yatırım ve ürünleri duyurdu!

KUVVA Gıda, süperkritik karbondioksit ekstrasyon akışkan teknolojileri konusunda büyük bir yatırım…

Borsanın gıda şirketi, yeni yatırım ve ürünleri duyurdu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

KUVVA Gıda, süperkritik karbondioksit ekstrasyon akışkan teknolojileri konusunda büyük bir yatırım hamlesi yaparak sektörde dikkatleri üzerine çekiyor. Şirket, 2000 litre kapasiteli yeni bir üretim tesisi kurarak bu teknolojiyi büyük ölçekte kullanma yolunda önemli bir adım attı.

Yapılan bu yatırımın odak noktası, özellikle endüstriyel kenevir tohumlarından total ekstrakt üretimi. Ancak sadece kenevirle sınırlı kalmayarak gül, biberiye, kişniş, kekik gibi çeşitli bitki ve tohumların işlenmesi ve total ekstraktlarının üretilmesi için gerekli tesis ve makineler de bu yatırımın bir parçası olarak dikkat çekiyor.

KUVVA Gıda, bu tesis ve ekipmanların tamamlanmasıyla birlikte ürün üretimine de başladı. Bu gelişme, şirketin ürün yelpazesini çeşitlendirmesi ve yeni pazarlara açılması açısından önemli bir dönüm noktası. Bu yeni teknolojik altyapı, KUVVA Gıda’nın sektördeki rekabet gücünü artırarak büyüme potansiyelini daha da yükseltecek gibi görünüyor.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme