Borsanın iki şirketi arasında 40 milyon dolarlık anlaşma!

Borsa İstanbul'da işlem gören iki dev şirket arasında iş anlaşması imzalandı. Tuğçelik Alüminyum ve Vestel Elektronik arasındaki anlaşma bedelinin yaklaşık 40 milyon dolar olduğu belirtildi.

Borsanın iki şirketi arasında 40 milyon dolarlık anlaşma!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'un önde gelen şirketlerinden Tuğçelik Alüminyum ve Vestel Elektroik, dev bir anlaşmaya imza attı. İki şirketin arasındaki iş anlaşmasının açıklaması, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyuruldu. Açıklamayı yapan Tuğçelik, anlaşma neticesinde yaklaşık 40 milyon dolar ciro elde edeceğini belirtti.

Tuğçelik'ten yapılan açıklamada, "Firmamız Tuğçelik, Güç elektroniği modülünde kullanılacak housing ve cover (gövde ve kapak) parçalarından oluşan toplam 5 kalem Alüminyum HPDC (Yüksek Basınçlı Alüminyum Döküm) parçaları üretimleri için Vestel Elektronik firmasından nominasyon almıştır. Bu nominasyon kapsamında, Firmamız Tuğçelik, 2025-2029 yılları arasında Vestel Elektronik firması için housing ve cover parçalarının üretimi ile yaklaşık 40 Milyon USD ciro elde edecektir. Bu açıklamamızın Sermaye Piyasası kurulunun yürürlükteki özel durumlar tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu beyan eder, bu değerli iş anlaşmamızı Kamuoyunun bilgilerine sunarız." ifadelerine yer verildi.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme