Suudi Arabistan açıklaması sonrası, hisse tavana gidiyor!

Borsa İstanbul'da işlem gören yazılım şirketlerinden Kafein Yazılım, Suudi Arabistan'da bir firma ile yaptığı iş anlaşmasını paylaşmıştı. Şirkettten gelen açıklama sonrasında KFEIN hisseleri tavana yürüdü.

Suudi Arabistan açıklaması sonrası, hisse tavana gidiyor!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasının dikkat çeken yazılım şirketlerinden Kafein Yazılım (KFEIN), yaptığı yeni iş anlaşmaları ile dikkat çekiyor. Şirket, geçtiğimiz ay Google ile bir anlaşma yapmış ve ardından şirketin hisseleri borsada sert yükseliş göstermişti. Kafein Yazılım, 20 Şubat 2024 tarihli seans kapanışının ardından bu kez de Suudi Arabistan'da bir firma ile yapılan sözleşmeyi duyurdu.

Şirketin Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yapılan açıklamasında, "20.02.2024 tarihinde Şirketimiz ile nihai müşteri Suudi Arabistan merkezli Najm Insurance olmak üzere Al Moammar Information Systems Co. arasında "Veri Gizliliği ve Güvenliğinin Sağlanması" hizmetimize ilişkin 369.000,00 USD bedelli sözleşme imzalanmıştır. Proje süresi 2 yıldır." ifadelerine yer verildi.

AÇIKLAMA SONRASI HİSSE TAVANA YÜRÜDÜ!

Kafein Yazılım'dan gelen yeni iş anlaşması haberi, şirketin Borsa İstanbul'da işlem gören hisselerini de olumlu etkiledi. 20 Şubat 2024 tarihli seansı 156,20 TL'den kapatan KFEIN payları, 21 Şubat 2024 saat 10.55 itibariyle %7'nin üzerinde yükselişle 167 TL'nin üzerinde işlem görüyor.

Suudi Arabistan açıklaması sonrası, hisse tavana gidiyor!

Hissedeki yükseliş ve fiyat, haberin yayın saati itibariyledir. Gün içerisinde fiyatlar değişebilir.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme