Borsanın önde gelen holdingi, isim değişikliğine gitti!

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören şirketlerden İttifak Holding, unvan değişikliği kararı…

Borsanın önde gelen holdingi, isim değişikliğine gitti!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören şirketlerden İttifak Holding, unvan değişikliği kararı aldı. Şirketten yapılan açıklamada, yeni unvan da duyuruldu. İşte detaylar!

Borsada Holidng Endeksine bağlı şirketlerden biri olan İttifak Holding A.Ş., isim değişikliği kararı aldı. Alınan kararı Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden duyuran şirket, yeni unvanın ise Loras Holding A.Ş. olacağını duyurdu. İttifak Holding’den yapılan açıklamanın detaylarında ise şu ifadelere yer verildi:

“Sermaye Piyasası Kurulu’nun 10.08.2023 tarih E-29833736-110.03.03-40772 sayılı yazısına istinaden şirketimizin “İTTİFAK HOLDİNG A.Ş.” olan unvanının “LORAS HOLDİNG A.Ş.” olarak değiştirilmesi uygun görülmüştür.

Kamuoyu ve yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur.”

İTTİFAK HOLDİNG NE İŞ YAPAR?

Şirketin İmalat operasyonları, iştirakleri aracılığıyla makarna, irmik, et ve süt ürünleri üretmekte ve çeşitli öğütme sistemleri, tarım makineleri ve başka makineler imal etmektedir.

İTTİFAK HOLDİNG KİMİN?

Adnan Çolak 1989 yılında Bulgaristan’ın Razgrad şehrinde dünyaya geldi. Ülkenin en yüksek Türk nüfusuna sahip kentlerinden biri olan Deliorman bölgesinde büyüdü. Üniversiteyi İstanbul’da okuyan ve uzmanlık alanı hisse senedi piyasası olan Adnan Çolak, Kadir Has Üniversitesinde Finans üzerine lisans eğitimini tamamladıktan sonra iş yaşamına atıldı.

Bakmadan Geçme