Borsanın yeni şirketi 2,81 milyar TL sözleşme açıkladı!

Borsa İstanbul pay piyasasının yeni şirketlerinden biri olan Katılımevim Tasarruf Finansman (KTLEV) Ocak ayında rekor bedelli sözleşme imzaladı. Şirket, geçtiğimiz gün de 2023 yılının 12 aylık bilançosunu duyurmuştu.

Borsanın yeni şirketi 2,81 milyar TL sözleşme açıkladı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'un yeni şirketlerinden biri olan Katılımevim Tasarruf Finansman (KTLEV) Ocak ayına ilişkin sözleşme tutarını paylaştı. Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yatırımcıları bilgilendiren şirket, geride bıraktığımız ay 2,81 milyar TL tutarında yeni ev ve araç sözleşmesi imzalandığını duyurdu.

Şirket tarafından KAP açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Şirketimizce 2024 Ocak ayında toplam 2.812.574.645 TL tutarında yeni ev ve araç sözleşmesi imzalanmıştır.  

Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgisine sunarız.

Saygılarımızla"

12 AYLIK BİLANÇO AÇIKLANMIŞTI!

Halka arz edilmesinin ardından Borsa İstanbul'daki yükselişi ile adından söz ettiren Katılımevim, 2023 yılına ait 12 aylık bilançoyu geçtiğimiz gün açıklamıştı. Şirket, geçen yılın 12 ayında 750,18 milyon TL net kâr elde etti. Özkaynaklarında da büyüme başarısı gösteren Katılımevim, bu kalemi de 1,163 milyar TL şeklinde duyurdu.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme