Enerji şirketinden 11,7 milyon dolarlık iş anlaşması!

Borsa İstanbul pay piyasasının önde gelen enerji şirketlerinden Yeo Teknoloji Enerji (YEOTK) dikkat çeken bir iş anlaşmasına imza attı. Şirketten yapılan açıklamada sözleşme bedelinin 11,7 milyon dolar olduğu vurgulandı.

Enerji şirketinden 11,7 milyon dolarlık iş anlaşması!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

2023 yılının ikinci yarısında sert yükselişi ile adından söz ettiren Yeo Teknoloji, son olarak BIST 100 endeksine katılması ile de dikkat çekmişti. Zaman zaman imzaladığı iş sözleşmeleri ile de konuşulan YEOTK, yine önemli bir iş anlaşmasına imza attı. Şirket, söz konusu iş anlaşması hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yatırımcılarını bilgilendirdi. 

YEO Teknoloji'den yapılan KAP açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Şirketimiz ile bir müşterisi arasında proje geliştirme, güneş enerjisi santrali kurulumu ve devreye alma hizmetlerini kapsayan USD 11.715.000+KDV tutarında sözleşme imzalanmıştır.

Şirketimiz, yurtiçi ve yurtdışında, son zamanlarda enerjideki arz-talep dengesinin bozulması ile bu alandaki anahtar teslim kurulum faaliyetlerine ağırlık vermiştir.

Odağımıza mühendislik, tedarik ve kurulum işlerinin yanısıra, proje geliştirme hizmetlerini de ekleyerek sektöre katma değerli ve inovatif çözümler sunmaya devam etmekteyiz.

Müşterilerimize sunmuş olduğumuz Proje geliştirme&anahtar teslim kurulum hizmeti paketi; tesisler için uygun arazilerin bulunması, çağrı mektuplarının alınması, çed raporlarının hazırlanması, tüm izin ve ruhsatlarının alınmasını ile mühendislik, ürün seçimi ve tedariği ve anahtar teslim kurulumunu kapsamaktadır."


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme