Bu hafta halka arz var mı? 25-29 Aralık haftası halka arz takvimi!

Halka arz yatırımcılarının merakla araştırdığı soru yanıtını buldu. 25-29 Aralık haftasında yeni halka arz var mı? Bu hafta talep toplama olacak mı? 

Bu hafta halka arz var mı? 25-29 Aralık haftası halka arz takvimi!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Son zamanlarda halka arz hisselerinde borsadaki performansı yatırımcıyı tatmin etmese de yeni halka arzlar merak konusu oluyor. Birçok yatırımcı özellikle SURGY, MEGMT, AVPGY, CATES ve BEGYO gibi yeni halka arzların halka arz fiyatının altına düşmesi sebebi ile halka arzlara tepkili. Ancak yine de performansı iyi olabilecek yeni halka arzlar, merakla bekleniyor.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

Yatırımcılar yeni halka arz olup olmayacağını merak ederken, Sermaye Piyasası Kurulu da geçtiğimiz hafta yayımladığı haftalık bültende bu soruya yanıt verdi. 2023 yılının son haftasında yeni halka arz talep toplaması olmayacak. Ancak SPK, 27-28 ya da 29 Aralık tarihlerinden biri de yayınlayacağı yılın son bülteninde yeni halka arz onayı verebilir ve 2024 yılının ilk haftasında yeni halka arz ya da arzların talep toplaması gerçekleşebilir.

21 ARALIK SPK BÜLTENİNDE HALKA ARZ VAR MI?

Sermaye Piyasası Kurulu, 21 Aralık tarihli haftalık bültende yeni halka arz onayı vermedi. Kurul, bu bültende 5 şirkete sermaye artırımı onayı verdi. SPK'dan sermaye artırımı onayı alan şirketler ise şu şekilde:

-Karel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Bedelli)

-Frigo-Pak Gıda Maddeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Tahsisli)

-Merko Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Tahsisli)

-EYG Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (Bedelsiz)

-Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. (Bedelli)


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme