Bu hisse 8 gündür tavan oluyor!

Borsa İstanbul'un yeni hissesi, 8 gündür peş peşe tavan oluyor. Halka arz şirketlerden biri olan Altınay Savunma Teknolojileri, 8 günde yüzde 114 kazandırdı.

Bu hisse 8 gündür tavan oluyor!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem görmeye başlayan Altınay Savunma Teknolojileri, son halka arzları birçooğunun aksine yatırımcılara kazandırdı. Borsada işlem gördüğü 8 seansın tamamında tavan olan ALTNY payları, yatırımcılarına %114 prim getirdi.

ALTINAY HİSSELERİ 8 GÜNDÜR TAVAN FİYATTA!

Altınay Savunma Teknolojileri'nin halka arz edilen payları, 16 Mayıs 2024 tarihinde Borsa İstanbul'da işleme başladı. Halka arz fiyatı 32 TL olan ALTNY, 27 Mayıs dahil olmak üzere 8 seansta tavan oldu. Hisse, bu 8 seansta %114 kazandırdı. Şirketin halka arzına katılan yatırımcılara kişi başı en fazla 12 lot dağıtılmıştı. 12 lota karşılık 384 TL yatırımı bulunan ALTNY hissedarlarının toplam parası, 438 TL kâr ile 822 TL oldu.

Bu hisse 8 gündür tavan oluyor!

Fotoğraf: Tradingview


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme