Cem Zeytin halka arz ne zaman, kaç lot verir?

Türkiye'nin önde gelen zeytin üretici firmalarından biri olan Cem Zeytin'in taslak izahnamesi…

Cem Zeytin halka arz ne zaman, kaç lot verir?
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye’nin önde gelen zeytin üretici firmalarından biri olan Cem Zeytin’in taslak izahnamesi yayımlandı. Şirketin halka arzının ne zaman olacağı ve diğer detaylar ise yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Cem Zeytin halka arz tarihi talep toplama ne zaman, borsada ne zaman işleme başlayacak? Cem Zeytin kaç lot verir, hangi bankalar, T1 ve T2 bakiye geçerli mi? Cem Zeytin halka arz katılım endeksine uygun mu?

Cem Zeytin‘in halka arzı için hazırlanan taslak izahname yayımlandı. Şirketin taslak izahnamesinde öne çıkan detaylar ise şu şekilde:


SPK Onay Tarihi: Onay Bekliyor

Talep Toplama Tarihleri: Netleşmedi

Sermaye Artırımı: 100.000.000

Ortak Satışı: 20.000.000

Toplam Pay Adedi: 120.000.000

Hisse Fiyatı: ***

Halka Arz İskontosu: %***

Halka Açıklık Oranı: %35

Halka Arz Büyüklüğü: ***

Dağıtım Yöntemi: Bireysel Yatırımcılara Eşit Dağıtım

Hisse Kodu: ***

İşlem Tarihi: -

T1 ve T2 bakiye kullanılamaz.


TAHSİSAT ORANLARI

Bireysel Yatırımcı: 72.000.000 (%60)

Kurumsal Yatırımcı: 48.000.000 (%40)


FON KULLANIM YERLERİ

İşletme kredilerinin geri ödenmesi: %50-55

Mevcut yatırımlar: %35-50

İşletme sermayesi: %10-15


ÖNEMLİ DETAYLAR

15 gün fiyat istikrarı planlanmaktadır.

Şirket, 1 yıl boyunca bedelli/bedelsiz sermaye artırımı gerçekleştirmeyeceğini ve aynı süre boyunca pay satışı yapmayacağını taahhüt etmektedir.

Ortaklar 1 yıl boyunca pay satışı gerçekleştirmeyeceğini taahhüt etmektedir.


KAÇ LOT VERİR?

1,8 milyon katılım: 40 lot

2 milyon katılım: 36 lot

2,1 milyon katılım: 34 lot

2,2 milyon katılım: 32 lot


CEM ZEYTİN HALKA ARZ NE ZAMAN?

Cem Zeytin halka arzının, 2023 yılı ikinci yarısında tamamlanması bekleniyor.


CEM ZEYTİN KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

Bu bilgi, Sermaye Piyasası Kurulu’ndan onay gelmesinin ardından netlik kazanacak. Gelişmeleri kaçırmamak için sayfanın en altında linkleri bulunan mobil uygulamalarımızdan cihazınıza uyumlu olanı indirmeyi unutmayın.


CEM ZEYTİN NE İŞ YAPAR?

1930 yılında Ankara’da temelleri atılan Cem Zeytin, aradan geçen 91 yılın sonunda sektörünün en büyük kurumsal oyuncularından biri olarak yoluna devam ediyor.

1990’lı yılların başında Balıkesir’in Edremit ilçesinde 30.000 m² alana kurulan Cem Zeytin, 53.000 m²’ye genişleyen tesislerinde üretimlerini sürdürüyor.

Faaliyetlerine salamura siyah ve yeşil zeytin imalatı, zeytin depolama, işleme ve paketleme olmak üzere yıllık 25.000 ton üretim kapasitesi ile devam eden Cem Zeytin, sektörünün gelişen teknolojinin getirdiği yenilikleri en güncel şekilde takip eden, en büyük firmalarından biridir.

Haber

ISO 9001:2015 ve FSSC 22000 Kalite yönetim sistemi belgelerine sahip olan Cem Zeytin, tüm üretim süreçlerini müşteri memnuniyeti odaklı şekilde yüksek kalitede ve kesintisiz olarak sürdürüyor. Üretimlerini Türkiye’de ve kendi bahçelerinde özel olarak yetiştirilen en kaliteli zeytinlerle yapan Cem Zeytin, sofralara özenle işlenmiş doğal ve sağlıklı lezzetleri taşımaya devam ediyor.

Tüm üretim süreçlerinde sürdürülebilir tarım ve üretim politikalarını benimseyen Cem Zeytin, çevreci yaklaşımını tarladan sofraya kadar tüm ürün yolculuğu süresince istikrarlı bir şekilde uyguluyor. Sahip olduğu çevre bilincini yaymayı bir sosyal sorumluluk olarak gören Cem Zeytin, bu tutumu sadece çalışanlarında değil iş birliği içerisinde olduğu tüm kişi ve kuruluşlardan da hassasiyetle talep ediyor.

Yurt içinde ve yurt dışında geniş bir pazar payına sahip olan Cem Zeytin, sahip olduğu zengin ürün gamı ile satış ağını her geçen gün arttırmaya devam ediyor. Aralıksız yürüttüğü Ar-ge çalışmaları ile yeni lezzetler keşfetmeye devam eden Cem Zeytin, müşteri memnuniyeti ekseninde çalışma ve üretimlerini aralıksız sürdürüyor.

Haber


BANKA VE ARACI KURUMLAR

Netleşmedi

Bu sayfada yer alan haberler ve haberlerin içerdiği şirketler hakkındaki bilgiler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

Bakmadan Geçme