CW Enerji'de yeni iş anlaşmaları peş peşe geliyor!

Borsa İstanbul'un yeni şirketlerinden biri olan CW Enerji, geçtiğimiz günlerde açıkladığı dev…

CW Enerji'de yeni iş anlaşmaları peş peşe geliyor!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un yeni şirketlerinden biri olan CW Enerji, geçtiğimiz günlerde açıkladığı dev yatırımın ardından bu kez de iş anlaşması duyurdu. Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden açıklamalarda bulunan şirket, satış bedelinin de 3,5 milyon dolar olduğunu açıkladı.

Mayıs ayında halka arz olan CW Enerji, borsada adından söz ettirmeye devam ediyor. İşlem tarihinden kısa bir süre sonra düşüş gösteren CWENE hisseleri, daha sonra %50’nin üzerinde gösterdiği yükselişle yatırımcılarının yüzünü güldürmüştü. Şirket, geçtiğimiz günlerde ise 800 milyon liranın üzerindeki dev yatırımı KAP üzerinden açıklamıştı.

Gelen bu yatırım haberinin heyecanı bitmeden bu kez de 3,5 milyon doların üzerinde bir iş anlaşması açıklandı. KAP üzerinden açıklamada bulunan şirket, iş anlaşmasına ilişkin şu detayları paylaştı:

“Şirketimiz ile müşterimiz Egesa Elektrik İnşaat Enerji Üretim Anonim Şirketi arasında, müşterimizin GES santral projesinde kullanılmak üzere, 545 Wp güneş paneli ürünü için toplamda KDV hariç 3.500.262,50 USD (ÜçmilyonbeşyüzbinikiyüzaltmışikiAmerikanDolarıellicent) tutarlı ürün satışı konusunda anlaşma sağlanmıştır. Ürün satışına ilişkin toplam bedelin yaklaşık %20’si oranındaki avans ödemesi tahsil edilmiştir. Söz konusu ürünlerin teslimatının 2023 yılının 3. çeyreği içerisinde tamamlanması planlanlanmaktadır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”


Bakmadan Geçme