Dev zarar sonrası rekor satış! Hisse taban oldu!

Borsa İstanbul önde gelen gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketlerinden Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (EKGYO), 4,07 milyar TL zarar açıkladı. Şirketin hisselerinde yüklü satış geldi ve EKGYO hisseleri taban fiyatı gördü.

Dev zarar sonrası rekor satış! Hisse taban oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'un önde gelen şirketlerinden Emlak Konut GYO (EKGYO), 2023 yılının 12 aylık bilançosunu açıklamıştı. Şirketin açıklaması, 18 Nisan seansından önce geldi.2022 yılında 905 milyon TL'nin üzerinde kâr açıklayan Emlak Konut GYO, 2023 yılının 12 ayında ise 4.074.314.000 TL zarar ettiğini duyurdu. Şirketin dev zararı, borsada işlem gören hisselerini de olumsuz etkiledi. EKGYO hisselerinde gelen yüklü satış, taban fiyatı da beraberinde getirdi.

3 KURUMDAN REKOR SATIŞ GELDİ!

Emlak Konut GYO hisselerinde 18 Nisan tarihinde, satıcılar tarafında özellikle 3 kurum öne çıktı. Burgan üzerinden 3 milyonun üzerinde, İnfo Yatırım üzerinden 2,56 milyonun üzerinde ve Phillip üzerinden de 2,27 milyonun üzerinde lot satışı gerçekleştirildi. 17 Nisan tarihli seansı 10,16 TL'den kapatan EKGYO payları, 18 Nisan seansında taban fiyat olan 9,15 TL'ye düştü.

Dev zarar sonrası rekor satış! Hisse taban oldu!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme