Diğerleri düşerken o halka arz yola devam ediyor!

Borsa İstanbul yeni halka arz hisselerinde düşüş sürerken, öyle biri var ki yükselişini sürdürüyor. Son halka arzlardan yatırımcının yüzünü güldüren hisse, 50 TL'yi gördü.

Diğerleri düşerken o halka arz yola devam ediyor!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'un yeni halka arz şirketlerinden birçoğu, halka arz fiyatının altında işlem görmeye devam ediyor. Mega Metal, Avrupakent GYO, Sur Tatil Evleri GYO, Çates Elektrik, Batı Ege GYO ve TAB Gıda hisseleri, halka arz fiyatının altında işlem gören yeni halka arzlar olarak dikkat çekiyor.

Bu hisseler yatırımcıları derinden düşündürürken, Kuzey Boru (KBORU) hisseleri ise yükselişine devam ediyor. Daha önce 58,20 TL fiyatta zirveyi gören KBORU hisseleri, daha sonra ise bir miktar düşüş göstermişti. 25 Aralık tarihli borsa seansında da birçok hisse düşerken KBORU hisseleri yükselişine devam ediyor.

50 TL'Yİ GÖRDÜ

Kuzey Boru payları, 25 Aralık seans açılışının ardından yükselişine devam etmesi ile dikkat çekti. Şirket payları, saat 10.00-10.30 arasında günün en yüksek fiyatı olan 50,70 TL'yi gördü. KBORU'da pozitif hava ise devam ediyor.

Diğerleri düşerken o halka arz yola devam ediyor!

Bakmadan Geçme