Dofer Yapı talep toplama tarihleri belli oldu!

Sermaye Piyasası Kurulu'nun halka arzını onayladığı şirketlerden Dofer Yapı'nın talep toplama…

Dofer Yapı talep toplama tarihleri belli oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu’nun halka arzını onayladığı şirketlerden Dofer Yapı’nın talep toplama tarihleri belli oldu. Şirketin halk arzı için 10-11 Ekim 2023 tarihlerinde, birincil piyasada talep toplama işlemleri gerçekleştirilecek.

SPK, 5 Ekim tarihinde 3 şirkete halka arz için onay vermişti. Bu şirketlerden biri de Dofer Yapı Malzemeleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. oldu. DOFER kodu ile halka arz edilecek olan şirket, toplam 17.000.000 lotu satışa sunacak. DOFER halka arzında dağıtım şekli tamamen eşit dağıtım olacak. Öte yandan şirketin halka arz fiyatı ise 17,11 TL olarak açıklanmıştı.

Dofer Yapı halka arzında, talep toplama tarihleri de yatırımcılar tarafından merak ediliyordu. Borsa İstanbul tarafından yapılan açıklamada, 10-11 Ekim 2023 tarihlerinde banka ve aracı kurumlar üzerinden talep gönderilebilecek. DOFER, 10-11 Ekim tarihlerinde halka arz edilecek.

DOFER HAKLKA ARZINA NASIL KATILIM SAĞLANIR?

Şirketin halka arzı, tamamen eşit dağıtım ve birincil piyasada gerçekleşeceğinden, halka arza katılmak isteyen yatırımcılar, ‘normal hisse senedi alır gibi’ talep gönderebilecek. Öte yandan talep toplama saatleri ise 10-11 Ekim tarihlerinde 10.30-13.00 arasında gerçekleşecek.

DOFER HALKA ARZINA DAİR TÜM DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN!

Bakmadan Geçme