Doğuş Otomotiv (DOAS) hedef fiyat 2024!

Doğuş Otomotiv 2024 hedef fiyat kaç lira? DOAS 2024 hedef fiyat ne kadar, kaç lirayı görür?

Doğuş Otomotiv (DOAS) hedef fiyat 2024!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye'nin önde gelen otomotiv şirketlerinden biri olan Doğuş Otomotiv, Borsa İstanbul'da da birçok yatırımcının yakından takip ettiği şirketlerden biri. Son yılların temettü hisselerinden biri olan DOAS, son 2 yılda ise hisselerinin yükselişi ile adından söz ettirmeyi başarıyor. DOAS hisselerine yatırım yapmak isteyen ya da halihazırda DOAS yatırımcısı olan birçok kişi de bu hissede 2024 yılı hedef fiyatını merak ederek araştırmaya başladı. Doğuş Otomotiv (DOAS) 2024 hedef fiyat ne kadar? gibi sorular da internet üzerinde sıkça araştırma konusu oluyor.

Doğuş Otomotiv'in 2024 yılı geneli için hedef fiyat veremesek de Alnus Yatırım bu hisseyi haftalık model portföyüne ekledi. Alnus'un tarafından 2 Şubat 2024 tarihli seans kapanışının ardından model portföye eklenen DOAS hissesi, 278,25 TL'den portföye eklenerek 295 TL hedef fiyat verildi. Hissede potansiyel getiri %6,02 olarak belirlendi. Alnus, DOAS hisseleri için zarar durdurma fiyatını 269,50 TL şeklinde belirtirken olası kaybı ise %3,14 şeklinde duyurdu.

Alnus Yatırım'ın haftalık model portföyünde aynı zamanda, CONSE, TTRAK, TUKAS ve INTEM hisseleri de yer aldı. Alnus Yatırım'ın paylaştığı 5-9 Şubat 2024 haftası model portföyünü aşağıdaki görselden inceleyebilirsiniz.

Doğuş Otomotiv (DOAS) hedef fiyat 2024!

Kaynak: Alnus Yatırım


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme