Doğuş Otomotiv'den dikkat çeken anlaşma!

Borsa İstanbul'un önde gelen otomotiv şirketlerinden Doğuş Otomotiv, yaptığı yeni iş anlaşmasını…

Doğuş Otomotiv'den dikkat çeken anlaşma!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un önde gelen otomotiv şirketlerinden Doğuş Otomotiv, yaptığı yeni iş anlaşmasını açıkladı.

Türkiye’nin öncü otomotiv şirketlerinden biri olan Doğuş Otomotiv, Polonya merkezli Wielton S.A. ile yepyeni bir iş birliği duyurdu. Şirket tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, Doğuş Otomotiv, “Wielton” marka “yarı römork ürünleri”nin Türkiye’deki satış ve servis hizmetlerini yerine getirecek olan bir distribütörlük sözleşmesi imzaladı.

Bu anlaşma ile Doğuş Otomotiv, Wielton’un kaliteli yarı römork ürünlerini Türkiye pazarında temsil etme ve müşterilere satış ve servis hizmetleri sunma sorumluluğunu üstleniyor. Söz konusu distribütörlük sözleşmesi, taraflar arasında belirlenen esaslar çerçevesinde gerçekleşmiştir.

Doğuş Otomotiv‘in bu stratejik iş birliği, şirketin ürün ve hizmet yelpazesini genişletme ve müşterilere daha çeşitli seçenekler sunma vizyonunu yansıtmaktadır. Wielton S.A. ile yapılan bu anlaşma, hem Türkiye’deki otomotiv sektörüne hem de iki şirket arasındaki iş birliği potansiyeline olumlu bir katkı sağlayarak dikkat çekiyor.

Doğuş Otomotiv’in Wielton marka yarı römork ürünleriyle ilgili bu yeni distribütörlük anlaşması, sektördeki gelişmeleri yakından takip edenler ve otomotiv tutkunları arasında büyük ilgi uyandıracak gibi görünüyor.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme