Ekos Teknoloji Elektrik katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ!

Sermaye Piyasası Kurulu'nun halka arzına onay verdiği EKOS Teknoloji ve Elektrik, toplam 60.000.00…

Ekos Teknoloji Elektrik katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu’nun halka arzına onay verdiği EKOS Teknoloji ve Elektrik, toplam 60.000.000 lotu halka arz edecek. Yatırımcıların merak ettiği konu ise Ekos Teknoloji ve Elektrik A.Ş.‘nin katılım endeksine uygun olup olmadığı sorusu…

SPK’dan 10 Kasım tarihinde 3 şirkete halka arz onayı çıktı. Bu şirketlerden biri de Ekos Teknoloji ve Elektrik A.Ş. oldu. Şirket, toplam 60.000.000 lotu tamamen eşit dağıtım yöntemi ile halka arz edecek. Birincil piyasada gerçekleşecek olan halka arzın saatlerinin ise 10.30-13.00 olması bekleniyor.

Ekos Elektrik hjalka halka arz fiyatı ise 12,77 TL şeklinde açıklandı. Şirketin halka arzında birçok detaylar belli olurken, katılım endeksinde yer alıp almayacağı ise merak konusu oldu.

EKOS KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

Evet,Ekos Teknoloji ve Elektrik Katılım Endeksi’ne uygun ve Borsa İstanbul’da işleme başlamasının ardından bu endekste yer alacak.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme