Enerji devi, 1.380.000 Dolarlık ihaleyi kazandı!

Borsa İstanbul'un önde gelen enerji şirketi, yeni iş anlaşması açıkladı. Şirketten yapılan…

Enerji devi, 1.380.000 Dolarlık ihaleyi kazandı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un önde gelen enerji şirketi, yeni iş anlaşması açıkladı. Şirketten yapılan açıklamada, iş anlaşmasının 1.380.000 dolar bedelli olduğu vurgulandı.

Son zamanların dikkat çeken şirketlerinden biri olan Yeo Teknoloji, iş anlaşması açıklamalarına devam ediyor. Özellikle 2023 Mayıs ayının ardından borsadaki yükselişi ile de adından söz ettiren şirket, zaman zaman katıldığı ihaleler ve yeni şirket ortaklıkları ile de konuşulan şirketler arasında yer alıyor.

Yeo Teknoloji, 16 Kasım sabah saatlerinde bir iş anlaşması daha açıkladı. Borsada seansın başlamasından önce yapılan açıklamada, Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan ihalenin kendi uhdelerinde kaldığı belirtildi.

Yeo Teknoloji açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş.‘nin SCADA Genişleme ve Entegrasyon Yapım İhalesinin 1.380.000 USD + KDV bedelle şirketimiz uhdesinde kaldığı tarafımıza bildirilmiş olup önümüzdeki günlerde sözleşme imzalanması beklenmektedir.”


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme