Sermaye Piyasası Kurulu'ndan 1 şirkete bedelsiz onayı!

Sermaye Piyasası Kurulu, 15 Kasım tarihinde bülten yayımladı. Yayımlanan bültende Kurul, bir şirkete…

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan 1 şirkete bedelsiz onayı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu, 15 Kasım tarihinde bülten yayımladı. Yayımlanan bültende Kurul, bir şirkete bedelsiz sermaye artırımı onayı verdi.

SPK, 15 Kasım tarihli bülteninde yeni halka arz onayı vermedi. Kurul, İndeks Bilgisayar Sistemleri (INDES) şirketine ise bedelsiz sermaye artırımı için onay verdi.

İndeks Bilgisayar, 2 Ekim tarihinde %234,82 oranında bedelsiz sermaye artırımı kararı almıştı. Şirketin aldığı bu karar doğrultusunda SPK’ya iletilen başvuru onay aldı. Şirket, 224.000.000 TL olan sermayesini 750.000.000 TL’ye yükseletecek. Tamamen iç kaynaklardan karşılanacak olan bedelsiz sermaye artırımında şirket, iç kaynaklardan 526.000.000 TL kullanacak.

INDES NE ZAMAN BÖLÜNECEK?

İndesk Bilgisayar’ın 20-24 Kasım haftasında bedelsiz sermaye artırımını gerçekleştirmesi bekleniyor. Net tarih belli olduğunda WhatsApp kanalımız ve mobil uygulamarımız üzerinden öğrenebilirsiniz.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme