Enerji devi yine milyon dolarlık iş aldı!

Borsa İstanbul'un yeni enerji şirketi, milyon dolarlık iş anlaşmalarına devam ediyor. PARAM OLSA…

Enerji devi yine milyon dolarlık iş aldı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un yeni enerji şirketi, milyon dolarlık iş anlaşmalarına devam ediyor.

2023 Mayıs ayında halka arz edilen CW Enerji (CWENE), son zamanlarda açıkladığı iş anlaşmaları ile dikkat çekiyor. Enerji sektörünün lider oyuncularından biri olan şirket, geçen hafta da yine iş anlaşmaları ile dikkatleri üzerine çekmişti. Halka arzının ardından yatırımcılarını borsadaki performansı ile mutlu eden CW Enerji, 5 Aralık tarihinde de 15 milyon doların üzerinde iş anlaşması açıkladı.

Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden sabah saatlerinde açıklamada bulunan şirket, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Şirketimiz ile müşterimiz Gökhan Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş. arasında, güneş enerjisi santrali kurulumu gerçekleştirilmek amacıyla 15.600 kWe gücünde KDV hariç toplam 15.310.000,00 USD (OnbeşmilyonüçyüzonbinAmerikandoları) (Bildirim tarihi itibariyle bu tutar, TCMB Döviz alış TL/USD kuru ile KDV hariç toplam 441.716.465,00 TL’dir.) tutarında olmak üzere sözleşme imzalanmıştır. Söz konusu projenin, 2024 yılının sonuna kadar tamamlanması planlanmaktadır.”

 

Enerji devi yine milyon dolarlık iş aldı!
CWENE HİSSE GRAFİĞİ

 


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme