Enerji devinden 1.172.600.000 TL'lik sözleşme!

Borsa İstanbul'un yeni şirketi, rekor bir sözleşme açıkladı. Enerji sektöründe dikkat çeken şirket…

Enerji devinden 1.172.600.000 TL'lik sözleşme!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un yeni şirketi, rekor bir sözleşme açıkladı. Enerji sektöründe dikkat çeken şirket, sözleşme bedelinin 1.172.600.000 TL olduğunu duyurdu.

Halka arzın ardından yaptığı iş anlaşmaları ve borsadaki performansı ile dikkat çeken CW Enerji (CWENE) bu kez de rekor bedelli bir sözleşme açıkladı.

Şirket, Türkiye genelindeki satış noktaları ile toplam 1.172.600.000 TL‘yi kapsayan bir sözleşme imzalandığını duyurdu. Kamuyu Aydınlatma Plaformu (KAP) üzerinden yapılan duyuruda, toplam 19 satış noktası ile ürün satışına ilişkin ürün satışı çerçeve sözleşmesi imzalandığı belirtildi.

Cw Enerji’den yapılan açıklamada, “Şirketimiz ile Türkiye genelindeki satış noktaları arasında gerçekleştirilen müzakereler çerçevesinde 2024 yılı faaliyet dönemi boyunca ürün alımına ilişkin olarak toplam 19 satış noktamız ile toplamda 1.172.600.000,00 TL (BirmilyaryüzyetmişikimilyonaltıyüzbinTürklirası) tutarında ürün satışına ilişkin ürün satışı çerçeve sözleşmesi imzalanmıştır. Ürün satışlarına ilişkin ödeme ve teslim gibi özel koşullar ve şartlar her bir alım kısmı için ayrıca kararlaştırılacak olup Sözleşme şirketimizin ürün portföyünde satış noktalarına satışa sunduğu tüm ürünleri kapsamaktadır. Ürünlerin kısımlar halinde 2024 yılı sonuna kadar teslimi planlanmaktadır.” denildi.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme