Enerji devinden 165 milyon liralık rekor anlaşma!

Borsa İstanbul'un önde gelen enerji şirketi, rekor iş anlaşması açıkladı. Yapılan açıklamada iş anlaşması bedeli 5.530.000 dolar şeklinde belirtilirkten TL karşılığı ise yaklaşık 165 milyon TL'ye denk geliyor. İşte detaylar!

Enerji devinden 165 milyon liralık rekor anlaşma!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Enerji sektörünün önde gelen şirketlerinden YEO Teknoloji, yeni iş anlaşması ile dikkatleri yine üzerine çekti. Şirket, yaptığı iş anlaşmasını Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden seans açılışı öncesi gerçekleştirdi. Gelen açıklama sonrasında ise YEOTK hissesi güne yükselişle başladı.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

YEO Teknoloji'nin KAP üzerinden duyurduğu iş anlaşmasında, "1. Etapta 1,8 MWp Güneş takip sistemli Güneş Enerjisi Santrali (GES) kurulumunu yaptığımız müşterimiz ile aynı projenin 2. Etap projesi için toplamda KDV hariç 5.530.000 Amerikan Doları bedelinde sözleşme 03.01.2024 tarihinde imzalanmıştır. Projenin 2024 yılında devreye alınması planlanmaktadır. Kamuoyuna ve Sayın Ortaklarımıza  saygıyla duyururuz." denildi.

HİSSELER YÜKSELİŞLE AÇILDI

YEO Teknoloji'nin TL bazında yaklaşık 165 milyon TL olan iş anlaşması açıklaması üzerine hisse güne yükselişle başladı. 3 Ocak 2024 tarihli seansı 178,80 TL'den kapatan YEOTK, 4 Ocak 2024 saat 10.35 itibariyle en yüksek 188,30 TL'yi gördü.

Enerji devinden 165 milyon liralık rekor anlaşma!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme