Enerji hissesi yüzde 35 düşmüştü, bugün tavan!

Borsa İstanbul'un önde gelen enerji şirketi, tarihi zirvesinden yüzde 35'e yakın değer kaybetmişti. Şirketin hisseleri bugün tavan fiyata yükseldi.

Enerji hissesi yüzde 35 düşmüştü, bugün tavan!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören şirketlerden Biotrend Enerji, son zamanlarda tarihi zirvesinden değer kaybı ile konuşuluyordu.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

BIOEN hissesi, 19 Ekim 2023 tarihinde tarihi zirve fiyatı olan 26,02 TL'yi görmüştü. O tarihten sonra düşüş trendine giren hisse, yaklaşık %35 değer kaybetmişti.

Enerji hissesi yüzde 35 düşmüştü, bugün tavan!

2024 yılının ilk seansına da düşüşle başlayan BIOEN, 3 Ocak 2024 tarihli seansı 16,97 TL'den kapatmıştı. 4 Ocak'ta ise yükselişe geçen BIOEN, saat 11.25 itibariyle tavan fiyattan işlem görüyor. Hisse, gün içerisinde 17,30 TL'yi görmüştü tavan fiyatta ise 18,66 TL'den işlem görmeye devam ediyor.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme