Enerji şirketi yükselişe devam ediyor! Yine TAVAN oldu!

Borsa İstanbul'un önde gelen enerji şirketlerinden Kartal Yenilenebilir Enerji (KARYE) son zamanlarda sert yükseliş gösterdi. KARYE payları, 6 Şubat 2024 tarihli seansta da tavan oldu.

Enerji şirketi yükselişe devam ediyor! Yine TAVAN oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul 100 Endeksi yükselişe devam ederken, bu yükselişe birçok hisse senedi de ayak uydurdu. Bu şirketlerden biri de Kartal Yenilenebilir Enerji oldu. Son zamanların dikkat çeken şirketlerinden biri olan Kartal Yenilenebilir Enerji, gösterdiği yükseliş performansı ile yatırımcılarına kısa zamanda yüksek oranda getiri sağladı. 23 Kasım 2022 tarihinde tarihi zirve fiyatı 40,28 TL olan KARYE, son günler bu zirve fiyatını da yenilenedi.

YENİ YILDA FİYATINI İKİYE KATLADI!

Kartal Yenilenebilir Enerji'nin Borsa İstanbul'da işlem gören payları, 2024 yılına hızlı bir giriş yaptı. 29 Aralık 2023 tarihli seansı 22,50 TL'den kapatan KARYE, %100'ün üzerinde primlendi. Hisse, 6 Şubat 2024 tarihli seansta tavan fiyata yükselerek 46,10 TL'yi gördü. Bu fiyat KARYE'nin şimdiye kadar gördüğü tarihi zirve fiyatı oldu.

Enerji şirketi yükselişe devam ediyor! Yine TAVAN oldu!

EN ÇOK ALIM YAPANLAR!

KARYE paylarında en çok alım yapan kurumlar da belli oldu. Birçok yatırım kuruluşunun dikkatini çeken KARYE'de 6 Şubat'ta en çok alım yapan kurum Deniz Yatırım oldu. Deniz, ortalama 45,63 TL maliyetle 203 binin üzerinde KARYE aldı. Deniz'in ardından en çok alım yapan kurumlar ise 175 binin üzerinde lot ile Bank of America, 119 binin üzerinde lot ile Ak Yatırım, 42 binin üzerinde lot ile Tera ve 33 binin üzerinde lot ile Phillip Capital oldu.

YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.