BofA halka arz hisseyi tavana götürdü! Tarihi zirve fiyatı değişti!

Borsa İstanbul'un yeni şirketinin hisselerinde Bank of America (BofA) öne çıktı. Kurum, hisseyi adeta toplayarak tavan fiyata götürdü. Hissede tarihi zirve fiyatı ise bir kez daha değişti.

BofA halka arz hisseyi tavana götürdü! Tarihi zirve fiyatı değişti!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasının yeni şirketlerinden biri olan Dofer Yapı Malzemeleri (DOFER) hisseleri bugün tavan fiyata yükseldi. Hisse, halka arzın ardından yatırımcılarına %192,49 oranında getiri sağladı. Son zamanların dikkat çeken halka arz hisselerinden biri olan DOFER aynı zamanda yaptığı iş anlaşmaları ile de yatırımcıların dikkatini çekiyor. Bank of America’nın da ilgisini çeken hisse, gösterdiği yeni zirve fiyatı ile adından söz ettirdi.

BANK OF AMERICA 750 BİNE YAKIN LOT ALDI

DOFER hisselerinde 5 Şubat 2024 tarihli seansta öne çıkan kurum Bank of America oldu. Dünyanın önde gelen yatırım kurumlarından biri olan BofA, 749.465 lot DOFER alımı gerçekleştirdi. Kurumun gerçekleştirdiği alımda, ortalama maliyet ise 49,718 TL oldu. BofA’nın ardından en çok alım yapan kurumlar ise 283.719 lot ile A1 Capital, 59,602 lot ile QNB, 40.494 lot ile Tera ve 38.101 lot ile de Meksa oldu.

%192 KAZANDIRDI

Halka arz fiyatı 17,11 TL olan DOFER, 16 Ekim 2023 tarihinde Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlamıştı. 5 Şubat 2024 tarihinde 50,05 TL’ye yükselen hisse, yatırımcılarına halka arzın ardından %192 prim sağlamış oldu.

BofA halka arz hisseyi tavana götürdü! Tarihi zirve fiyatı değişti!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme