Enerji şirketinden 83,5 milyonluk dev anlaşma!

Borsa İstanbul'da işlem gören enerji şirketlerinden CW Enerji (CWENE) yine rekor bedelli bir iş anlaşmasına imza attı. Şirketten yapılan açıklamada sözleşme bedelinin 83,5 milyon TL olduğu belirtildi.

Enerji şirketinden 83,5 milyonluk dev anlaşma!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören güçlü şirketlerden CW Enerji (CWENE), yeni iş anlaşmaları açıklamaya devam ediyor. Şirket, 30 Ocak 2024 tarihinde de Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yine dikkat çeken bir iş anlaşmasında bulundu. 

Şirketin KAP açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Şirketimiz ile yurt içerisinde yerleşik bir müşterimiz arasında arazi tipi güneş enerjisi santrali kurulumu gerçekleştirmek amacıyla KDV hariç toplam 2.758.275,00 USD (İkiMilyonYediYüzElliSekizBinİkiYüzYetmişBeşAmerikanDoları) (Sözleşme imza tarihi itibariyle bu tutar, TCMB Döviz alış USD/TL kuru ile KDV hariç toplam 83.534.082,55 TL'dir) tutarında sözleşme imzalanmıştır. Sözleşme kapsamında söz konusu projenin 2024 yılı üçüncü çeyreğinin sonuna kadar tamamlanması planlanmaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." 


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme