Beklenen tarih açıklandı! Yüzde 100 bedelsiz geliyor!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)'nun bedelsiz sermaye artırımına onay verdiği şirketlerden Bak Ambalaj (BAKAB) tarihi açıkladı. Şirket, yüzde 100 bedelsiz sermaye artırımı gerçekleştirecek. İşte detaylar!

Beklenen tarih açıklandı! Yüzde 100 bedelsiz geliyor!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’da işlem gören ambalaj sektörü şirketlerinden Bak Ambalaj (BAKAB), %100 oranında bedelsiz sermaye artırımı kararı almıştı. Şirket, 21 Haziran 2023 tarihli yönetim kurulu kararının ardından, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) açıklamada bulunmuş ve yatırımcılar da BAKAB bedelsiz sermaye artırımını merakla beklemeye başlamıştı.

Sermaye Piyasası Kurulu ise 25 Ocak 2024 tarihli haftalık bültende BAKAB’ın bedelsiz sermaye artırımına onay verildiğini duyurdu. SPK’dan onay alan şirket, %100 bedelsiz sermaye artırımının gerçekleştirileceği tarihi yatırımcılarla paylaştı.

BAK AMBALAJ BEDELSİZ NE ZAMAN?

Bak Ambalaj (BAKAB), 36.000.000 TL olan sermayesini 72.000.000 TL’ye çıkaracak. Şirket, %100 oranında gerçekleştirilecek olan bedelsiz sermaye artırımına 7 Şubat 2024 tarihinde başlanacağını duyurdu. Bu tarihte portföyünde BAKAB payları bulunan yatırımcıların lot sayısı 2 katına çıkacak. Şirketin hisse fiyatı ise yarıya bölünecek. BAKAB 7 Şubat 2024 tarihinde başlanacak olan bedelsiz pay alma işlemini, yeni sermayenin tescili ile birlikte tamamlayacak.

Beklenen tarih açıklandı! Yüzde 100 bedelsiz geliyor!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme