Enerji şirketinden 9.900.000 dolarlık dev iş anlaşması!

Borsa İstanbul'un önde gelen enerji şirketlerinden YEO Teknoloji (YEOTK), rekor bedelli yeni iş anlaşması açıkladı. Şirketten yapılan açıklamada iş anlaşması bedelinin 9.900.000 dolar olduğu belirtildi.

Enerji şirketinden 9.900.000 dolarlık dev iş anlaşması!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul pay piyasasında işlem gören enerji şirketlerinden Yeo Teknoloji, dikkat çeken iş anlaşmaları açıklamaya devam ediyor. Şirket, Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden yaptığı açıklamada, imzaladığı iş anlaşmasının detaylarını paylaştı. Yeo Teknoloji yaptığı açıklamada sözleşme bedelinin 9.900.000 dolar olduğunu belirtti.

Şirket, KAP açıklamasının tamamında, "Şirketimiz ile İskenderun Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş. (İSKEN) arasında Sugözü Enerji Santrali sahasına, 2. Faz Hibrit Güneş Enerjisi Santrali Kurulumu, Mühendislik, Tedarik ve Yapım İşleri kapsamında bugün (18/03/2024) sözleşme imzalanmıştır.  Sözleşme bedeli 9.900.000 USD (Dokuzmilyodokuyüzbin Amerkan Doları)'dır.

Proje kapsamında değişik bitki türlerinde Agrifotovoltaik uygulamaları da yapılacaktır. Pilot olarak Türkiye'de ilk defa farklı bitkilerde uygulanacak olan ve tarımsal uygulamalarda yol gösterici olması hedeflenen Agrifotovoltaik uygulamalar bilimsel metotlarla çalışılacaktır." ifadelerine yer verdi.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme