FORTE halka arz sonuçları, kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)'ndan halka arz onayı alan FORTE Bilgi İletişim Teknolojileri ve…

FORTE halka arz sonuçları, kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek?
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK)’ndan halka arz onayı alan FORTE Bilgi İletişim Teknolojileri ve Savunma Sanayi A.Ş.’de talep toplama işlemleri tamamlandı. FORTE kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek? FORTE halka arz sonuçları açıklandı mı?

SPK, 1 Haziran’da 4 şirketin halka arzına onay vermişti. Bu şirketlerden biri de FORTE olmuştu. Şirketin halka arzında talep toplama tarihleri 8-9 Haziran şeklinde duyurulmuştu. Birincil piyasada halka arz edilen şirket, toplamda da 22 milyon nominal değerli payı hisse başı 12,12 TL’den halka arz etti.

Forte’nin halka arzında tamamen eşit dağıtım yöntemi uygulandı. Halka arza katılan yatımcılar, talep toplama işlemlerinin tamamlanmasının ardından halka arz sonuçlarını internet üzerinde araştırmaya başladı.

FORTE HALKA ARZ SONUÇLARI

Forte’nin halka arz sonuçlarının akşam saatlerinde ya da 12 Haziran Pazartesi günü açıklanması bekleniyor. Açıklama geldiğin mobil uygulamalarımızdan anlık bildirim gönderilerek sonuçları paylaşılacaktır. Android ve iOS uygulama linklerimiz sayfanın en altında yer almaktadır.

FORTE kaç lot verdi?

Şirketin halka arzında dağıtım, 9 Haziran seans kapanışı sonrası gerçekleşecek. Kaç lot dağıtıldığı bilgisi de mobil uygulamalarımızdan anlık bildirimle paylaşılacaktır.

FORTE borsada ne zaman işlem görecek?

Şirketin halka arz edilen paylarının 13, 14 ya da 15 Haziran tarihlerinden birinde Borsa İstanbul’da işleme başlaması bekleniyor.

Borsa işlem tarihi kesinleştiğinde mobil uygulamalarımızdan paylaşılacaktır.


Bakmadan Geçme