Forte lot dağılımı gerçekleşti! Kaç lot düştü?

8-9 Haziran tarihlerinde talep toplama işlemlerini tamamlayan Forte Bilgi İletişim Teknolojileri ve…

Forte lot dağılımı gerçekleşti! Kaç lot düştü?
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

8-9 Haziran tarihlerinde talep toplama işlemlerini tamamlayan Forte Bilgi İletişim Teknolojileri ve Savunma Sanayi A.Ş.’de lot dağılımı gerçekleşti. Forte kaç lot verdi? İşte detaylar!

1 Haziran’da SPK’dan halka arz onayı alan Forte, 8-9 Haziran’da talep topladı. Şirketin halka arz edilen payları, birincil piyasada ve hisse başı 12,12 TL’den satışa sunuldu. Tamamen eşit dağıtım olan bu halka arzda, halka arz sonuçları henüz açıklanmasa da dağıtılan lot miktarı netlik kazandı.

FORTE KAÇ LOT VERDİ?

Forte’nin halka arzına katılan yatırımcılara en fazla 36-37 lot dağıtıldı. Şirket, birinci gün (8 Haziran) talep gönderen yatırımcılara en fazla 37, ikinci gün (9 Haziran) talep gönderen yatırımcılara ise en fazla 36 lot verdi.

FORTE BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Forte’nin 12 Haziran Pazartesi günü halka arz sonuçlarını açıklaması ve borsa işlem gününü de aynı gün duyurması bekleniyor. FORTE paylarının borsa işlem tarihini, anlık bildirimle öğrenmeniz mümkün. Sayfanın en altında linkleri bulunan mobil uygulamalarımızdan cihazınıza uyumlu olanı indirin, gelişmeleri anlık olarak öğrenin!


Bakmadan Geçme