GDZ Elektrik halka arz ne zaman, kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu?

GDZ Elektrik halka arz detayları merak ediliyor. GDZ Elektrik halka arz talep toplama ne zaman? GDZ Elektrik kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu? GDZ Elektrik borsada ne zaman işlem görecek?

GDZ Elektrik halka arz ne zaman, kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu?
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu'na bir şirketten daha halka arz başvurusu geldi. GDZ Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin halka arz detayları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. GDZ Elektrik halka arz ne zaman, kaç lot verir, GDZ Elektrik katılım endeksine uygun mu, borsada ne zaman işlem görecek?

GDZ Elektrik Dağıtım A.Ş.

SPK Onay Tarihi: Onay Bekliyor

Talep Toplama Tarihleri: Netleşmedi

Sermaye Artırımı: 50.971.600

Ortak Satışı: 50.971.600

Ek Satış: 15.291.480

Toplam Pay Adedi: 117.234.680

Halka Arz Fiyatı: *** TL

Halka Arz İskontosu: %***

Halka Açıklık Oranı: %20,91

Halka Arz Büyüklüğü: *** TL

Dağıtım: Bireysele Eşit

Hisse Kodu: ***

İşlem Tarihi: ***

Katılım Endeksi: Netleşmedi

T1-T2 bakiye kullanılamaz.


TAHSİSAT ORANLARI:

Bireysel Yatırımcı: ***

Y. İçi Kurumsal : ***

Y. Dışı Kurumsal: ***


FON KULLANIM YERLERİ:

Şirket, halka arzdan elde edeceği net gelirin tamamını, mali borçluluğun azaltılmasında ve mevcut faaliyetlerin finansmanında kullanmayı planlamaktadır.


ÖNEMLİ DETAYLAR

** gün fiyat istikrarı planlanmaktadır.

Şirket 1 yıl sermaye artırımı ve pay satışı yapmayacaktır.

Ortaklar, 1 yıl pay satışı yapmayacaktır.


ŞİRKET HAKKINDA

Günlük yaşamın vazgeçilmez bir parçası olan elektriği, tarımın, ticaretin ve sanayinin itici gücü olarak tanımlayan Gdz Elektrik; güvenli, verimli, çevre ve insan odaklı hizmet anlayışıyla, çağın gerekliliklerine uygun teknolojik sistemler kullanarak tüketicilere ulaştırmaktadır. 2013 yılından bu yana İzmir ve Manisa illerinde faaliyet gösteren Gdz Elektrik, 47 ilçe ve 2.383 mahalleden oluşan toplam 13.123 kilometrekarelik bir alanda, 3.6 milyon tüketiciye ve 5.9 milyon nüfusa 24 saat kesintisiz elektrik dağıtım hizmeti sunmaktadır. Güvenilir ve verimli enerji dağıtımı konusunda öncü olan Gdz Elektrik, "Hayat için enerji dağıtıyoruz" sloganıyla sürdürülebilir ve kaliteli elektrik dağıtım hizmeti sunma misyonunu teknoloji ve inovasyon odaklı bir şekilde gerçekleştirmektedir. Ayrıca, çalışan memnuniyeti ve iş yeri kültürü konularında global ölçekte hizmet veren Great Place to Work®️ Enstitüsü'nün programında 2023 yılında Great Place to Work®️ Sertifikasını almaya hak kazanmıştır.

BANKA VE ARACI KURUMLAR

Sermaye Piyasası Kurulu onayının ardından güncellenecektir.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme