Geçen ayın rekortmen hissesi 3 gündür taban!

Borsa İstanbul pay piyasasında Ocak ayının en çok yükselen hissesi 3 gündür taban fiyatta! Hissede kayıp, günden güne büyüdü. İşte detaylar!

Geçen ayın rekortmen hissesi 3 gündür taban!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'un yeni şirketlerinden biri olan Kuzey Boru (KBORU), Ocak ayının en çok yükselen hissesi olmuştu. 29 Aralık 2023 tarihli seansı 42,10 TL'den kapatan KBORU, 31 Ocak 2024 tarihli seansta ise taban olmasına rağmen ayın en çok yükselen hissesi olmuştu. Kuzey Boru payları, Ocak ayın en yüksek ise 184,40 TL'yi görmüştü. KBORU paylarının Ocak ayında yükseliş oranı ise %258,91 şeklinde kayıtlara geçti. Hisse son 3 gündür ise taban fiyata oturdu.

Geçen ayın rekortmen hissesi 3 gündür taban!

Halka arz yatırımcılarına ciddi oranda para kazandıran Kuzey Boru'da hisselerinde işler, Borsa İstanbul'dan gelen tedbir kararı sonrasında tersine dnmüştü. Borsa İstanbul, son olarak Kuzey Boru paylarını emir paketi tedbiri kapsamına almıştı. 30 Ocak 2024 tarihinde gelen bu karar sonrasında KBORU payları, 31 Ocak, 1 ve 2 Şubat tarihlerinde taban fiyatı gördü. Hisse, 2 Şubat saat 11.10 itibariyle taban fiyattan işlem görmeye devam ediyor.

SON 3 GÜNDE EN ÇOK SATIŞ YAPAN GEDİK OLDU!

Kuzey Boru paylarının taban olduğu son 3 günde en çok satış yapan kurum Gedik oldu. Gedik Yatırım'dan, 86 binin üzerinde lot satışı geldi. Satıcılarda bu kurumu; İnfo, Tacirler, Ak ve A1 takip etti.

Son 3 günde en çok alım yapan kurum ise 150 binden fazla lot alımı ile Garanti oldu.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.