Geçen hafta en çok kaybettiren hisseler!

Borsa İstanbul'da bir hafta daha geride kalırken, haftanın en çok düşen hisseleri de belli oldu. Geçen haftanın en çok kaybettiren hisseleri haberimizde!

Geçen hafta en çok kaybettiren hisseler!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'da 15-19 Ocak 2024 haftası da geride kaldı. Birçok hisse senedi sert yükseliş göstererek yatırımcılarına kazanç sağladı. Sizlere, haftanın en çok yükselen hisselerini bir önceki haberimizde vermiştik. Yükselen hisselerin haricinde, geride bıraktığımız hafta en çok değer kaybeden hisseler de belli oldu. Bu hafta en çok düşen 5 hisse ise SNPAM, SELGD, BSOKE, METUR ve ASUZU oldu. 

SÖNMEZ PAMUKLU (SNPAM)

Sönmez Pamuklu (SNPAM) hissesi, 15-19 Ocak 2024 haftasında en çok düşen hisse olarak kayıtlara geçti. Hisse, haftanın son işlem gününü %3,38 düşüşle kapatırken haftalık kayıp ise %23 oldu. SNPAM hissesi, haftayı 88,55 TL'den kapattı. SNPAM'ın Ocak ayındaki değer kaybı ise %31,88 oldu.

SELÇUK GIDA (SELGD)

Selçuk Gıda'nın hisseleri de SNPAM'ın ardından haftanın en çok değer kaybeden ikinci hissesi oldu. SELGD hisselerinde değer kaybı haftalık bazda %13,40 şeklinde gerçekleştidi. Haftanın son işlem gününde %1,80 değer kaybı yaşayan hisse, haftayı 19,64 TL'den kapattı. Hissede Ocak ayındaki kayıp ise %6,03 şeklinde kayıtlara geçti.

BATI SÖKE ÇİMENTO (BSOKE)

Batı Söke Çimento ise SNPAM ve SELGD hisselerinin ardından haftanın en çok değer kaybeden üçüncü hissesi oldu. Hissede son işlem günündeki düşüş %1,93 şeklinde gerçekleşti. Haftalık bazda %12,05 düşüş gösteren BSOKE, haftayı 11,68 TL'den kapattı. Hisse, Ocak ayında ise %1,39 yükseldi.

METEMTUR YATIRIM (METUR)

Metemtur'un borsada işlem gören payları, haftanın en çok düşüş gösteren 4. hissesi konumunda. METUR hisseleri, geride bıraktığımız hafta %11,85 değer kaybı yaşadı. Haftanın son işlem gününde %0,46 düşüş kaydeden METUR, haftayı 6,47 TL'den kapattı. Hisse Ocak ayı içerisinde ise %14,47 değer kaybı yaşadı.

ANADOLU ISUZU

Yakın zamanda %200 oranında bedelsiz sermaye artırımı yapan ASUZU, 15-19 Ocak haftasında en çok değer kaybı yaşayan 5. hisse oldu. ASUZU'da haftalık değer kaybı %10,30 oldu. Hisse, son işlem gününü ise yataya yakın kapattı. ASUZU payları, 19 Ocak Cuma gününü 65,90 TL'den kapatırken Ocak ayında ise %0,71 yükselmiş oldu.

Geçen hafta en çok kaybettiren hisseler!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.