Gıda Şirketi Bilişim Sektörüne Dalış Yaptı, Hisseler Zirveye Tırmandı!

Borsa İstanbul'da işlem gören gıda şirketlerinden Göknur Gıda, bilişim sektörüne adım attı. Bir…

Gıda Şirketi Bilişim Sektörüne Dalış Yaptı, Hisseler Zirveye Tırmandı!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’da işlem gören gıda şirketlerinden Göknur Gıda, bilişim sektörüne adım attı. Bir şirketin hakim ortaklığını satın alan Göknur Gıda’nın hisseleri, borsada tavan fiyata yükseldi. İşte detaylar!

5 Ekim Perşembe günü “Logimat Yazılım ve Bilişim Teknolojileri Ticaret Limited Şirketinin (Logimat)” paylarının %70’ini 2.458.180 TL bedelle satın aldığını duyuran Göknur Gıda, dikkatleri üzerine çekmişti. Şirketten yapılan açıklamada, Logimat’ın aktif toplamı 6.031.037,17 TL ve özkaynakları ise 3.751.795,48 TL olarak açıklanmıştı.

Göknur Gıda‘nın bilişim sektörüne adım atması, yatırımcıları da hareketlendirdi. 9 Ekim 2023 tarihli seansta, Göknur Gıda’nın Borsa İstanbul’da işlem gören payları (GOKNR), %9,98 yükselişle tavan fiyata yükseldi. 6 Ekim Cuma gününü 29,06 TL fiyattan kapatan hisseler, 31,96 TL‘ye yükseldi.

LOGİMAT NE İŞ YAPIYOR?

Logimat Yazılım ve Bilişim Teknolojileri; özel yazılım geliştirme, ürün tasarımı, kalite güvencesi ve danışmanlık hizmetleriyle işletmelerin değerlerini yükseltmelerine yardımcı oluyor.

GÖKNUR GIDA BİLİŞİM SEKTÖRÜNDE ŞİRKET SATIN ALDI HABERİ İÇİN TIKLAYIN!

Bakmadan Geçme