Gıda şirketinden 14,8 milyon dolarlık iş anlaşması!

Borsa İstanbul'un önde gelen gıda şirketlerinden biri olan Etiler Gıda, yeni iş anlaşması açıkladı…

Gıda şirketinden 14,8 milyon dolarlık iş anlaşması!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un önde gelen gıda şirketlerinden biri olan Etiler Gıda, yeni iş anlaşması açıkladı. Kırgızistan’da bulunan bir firma ile anlaşma sağlandığını açıklayan Etiler, sözleşme bedelinin ise 14,84 milyon dolar olduğunu duyurdu.

Son 1 ayda %50’nin üzerinde yükseliş performansı göstererek yatırımcılarının yüzünü güldüren Etiler Gıda ( ETILR), bir de iş sözleşmesi açıkladı. Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden bir duyuruda bulunan şirket, Kırgızistan’a kavrulmuş Antep fıstığı ihraç edileceğini açıkladı.


HATIRLATMA: Halka arz, sermaye artırımı ve borsa haberleri için mobil uygulamalarımızdan cihazınıza uygun olanı indirmeyi unutmayın. iOS ve Android uygulama linkleri, sayfanın en altında yer almaktadır.


KAP üzerinden yapılan duyurunun detayların ise şu ifadelere yer verildi:

“Şirketimiz, Kırgızistan’ da yerleşik özel bir firma ile 05.06.2023 bugün tarihinde,1.060 ton kavrulmuş antep fıstığı ihrac etmek üzere ihracat sözleşmesi imzalamıştır. Sözleşme büyüklüğü yaklaşık olarak 14.840.000 $ tutarındadır. Sözleşme konusu ürünlerin teslimatı kademeli gerçekleşecek olup ödemeler ürün teslimatını takip eden 60&90 gün sonra gerçekleştirilecektir. Sözleşme imzalama tarihinden itibaren en geç 8 ay içerisinde tüm ürünlerin teslimatı tamamlanacaktır. S1aygılarımızla.”

Bakmadan Geçme