Göstergeleri sat sinyali veren hisseler!

Bayram sonrası Borsa İstanbul'da yükseliş seyri devam ederken, 5 Temmuz 2023 tarihinde öğleden sonra…

Göstergeleri sat sinyali veren hisseler!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bayram sonrası Borsa İstanbul’da yükseliş seyri devam ederken, 5 Temmuz 2023 tarihinde öğleden sonra satışlar öne geçti. Bugün 5 hissenin göstergelerinde de SAT sinyali görüldü. İşte detaylar!

Borsa İstanbul’da son zamanlarda yükseliş devam ediyor. 4 Temmuz 2023 tarihinde 6 binin üzerinde kapanış gösteren BIST100 endeksinde bugün ise satışlar hakim. Bu durumda da birçok hissede kâr satışları gelmeye başladı.

Bazı hisseler %5’in üzerinde düşüş gösterirken ucuz kalan hisselerde ise yukarı yönlü trend devam ediyor. FINNET verilerine göre bugün SAT sinyali gösteren 5 hisse de ön plana çıktı.

SAT sinyali veren hisseler ise şu şekilde:

POLTK (Politeknik Metal Sanayi ve Ticaret)

DOCO (Do & Co)

PARSN (Parsan Makina Parçaları Sanayii)

INGRM (Ingram Micro Bilişim Sistemleri)

SRVGY (Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı)

Haber

YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Bakmadan Geçme