Halka arz hisse bir anda TAVAN oldu! Alıcılar, sıraya girdi!

Borsa İstanbul'un yeni şirketi, halka arz sonrası düşüşü ile yatırımcısını üzmüştü. Hisse, tavan fiyata bir anda yükseldi, 2024'te ilk tavanını gördü!

Halka arz hisse bir anda TAVAN oldu! Alıcılar, sıraya girdi!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu'nun halka arzına onay verdiği son şirketlerden biri olan Mega Metal, 2024'ün ilk seansında tavan fiyata yükseldi. Halka arz sonrası hisselerin düşüşü, yatırımcıları bir hayli üzmüştü. Şirket, halka arzın ardından fiyat istikrarı planlamamış ve gelen satışların ardından da halka arz fiyatının altı görünmüştü.

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

15 ARALIK'TA İŞLEME BAŞLADI, SERT DÜŞTÜ!

Mega Metal'in halka arz edilen payları, 15 Aralık 2023 tarihinde Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlamıştı. Halka arz fiyatı 28,30 TL olan MEGMT hisseleri, borsada işleme başlamasının ardından en yüksek 34,22 TL'yi görmüştü. Daha sonra düşüş kaydeden hisse, 21,82 TL'ye kadar gerilemişti. MEGMT hisselerinde kayıp, %20'nin üzerine çıkmıştı. 

Halka arz hisse bir anda TAVAN oldu! Alıcılar, sıraya girdi!

BİR ANDA TAVAN OLDU!

Mega Metal hisseleri, 2023 yılını borsada 22,32 TL'den kapatmıştı. 2024 yılının ilk seans günü olan 2 Ocak tarihinde yükselişe geçen MEGMT, güne alıcılı başladı. Hissede alıcıların öne geçmesi, MEGMT hisselerini bir anda tavan fiyata yükseltti. Hisse, günün tavan fiyatı olan, 24,54 TL'ye çıktı. Hissenin tavan fiyata yükselmesinin ardından MEGMT hissesinde alıcılar, tavan fiyattan sıraya girdi.

HALKA ARZ FİYATININ ALTINDA!

Mega Metal'in borsada işlem gören payları her ne kadar bugün tavan fiyata yükselse de hisse, halka arz fiyatının halen altında işlem görüyor. 28,30 TL'den halka arz edilen MEGMT, yatırımcıları tarafından halka arz fiyatının üzerine çıkması bekleniyor.

Halka arz hisse bir anda TAVAN oldu! Alıcılar, sıraya girdi!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Yorumlar 1
Ali Er 02 Ocak 2024 14:53

Beş kere Tavan olsa bile ancak kendini Amorti edecek olduğunu da yazsanız olmaz mıydı?

Bakmadan Geçme