Halka arz hisse borsadaki ikinci gününde sert düştü!

Borsa İstanbul'un yeni halka arz şirketlerinden Rönesans Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (RGYAS), 26 Nisan tarihinde borsada işlem görmeye başlamıştı. Hisse, borsadaki ikinci gününde sert düştü! İşte RGYAS paylarında yaşananlar!

Halka arz hisse borsadaki ikinci gününde sert düştü!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'un yeni şirketlerinden biri olan Rönesans GYO (RGYAS), halka arz sürecinde yatırımcıların dikkatle araştırdığı şirketlerden biri olmuştu. Şirket, 4 Nisan tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu'ndan onay aldıktan sonra talep toplama işlemlerini tamamlamış ve 26 Nisan'da da borsada işleme başlamıştı.

Halka arz fiyatı 135 TL olan RGYAS payları, 26 Nisan tarihli ilk seansında tavan fiyata yükseldi ve günü de bu fiyattan kapattı. Hisse, 148,50 TL'nin ardından 29 Nisan'da sert düştü. Gün içerisinde en yüksek 148,20 TL'yi gören RGYAS, saat 10.30 itibariyle %8'in üzerinde düşüşle, halka arz fiyatına yakın olan 136 TL dolaylarında işlem görüyor.

YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme