Halka arz hisse bugün taban oldu!

Borsa İstanbul'un yeni şirketlerinden MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. hisseleri (MHRGY) bugün…

Halka arz hisse bugün taban oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un yeni şirketlerinden MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. hisseleri (MHRGY) bugün taban fiyata düştü.

5 Ekim 2023 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu’ndan halka arz onayı alan MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., toplam 207.000.000 lotu halka arz etmişti. MHRGY’nin halka arz fiyatı ise 4,30 TL şeklinde açıklanmıştı. Tamamen eşit dağıtım olan halka arzda, yatırımcılara 65-66 lot dağıtılmıştı.

18 Ekim 2023 tarihinde Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlayan MHRGY, borsada 7 kez tavan gördükten sonra bugün taban fiyata kadar düştü. Şirketin 4,30 TL’den borsada işleme başlayan hisseleri, 26 Ekim 2023 tarihinde 8,36 TL’yi gördü. Güne tavan fiyattan başlayan MHRGY, taban fiyat olan 6,84 TL’ye geriledi.



YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme