Halka arz hisse dördüncü gününde çakıldı! Taban oldu!

Borsa İstanbul'un yeni halka arz şirketlerinden Koç Metalurji'nin hisseleri, borsadaki dördüncü gününde taban oldu. Hisse, seansı günü en düşük fiyatından açtı!

Halka arz hisse dördüncü gününde çakıldı! Taban oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan halka arz onayı alan Koç Metalurji (KOCMT), 17 Mayıs 2024 tarihinde Borsa İstanbul'da işlem görmeye başlamıştı. Henüz dördüncü seansını gören hisse, güne taban fiyattan başladı.

HALKA ARZ YATIRIMCISINI ŞOK EDEN GELİŞME!

Koç Metalurji hisseleri, 17 Mayıs'ın ardından 20 ve 21 Mayıs tarihli seansları da tavan fiyattan kapatmıştı. Halka arz fiyatı 20,50 TL olan KOCMT, 21 Mayıs tarihli seansta 27,24 TL'den kapanış yapmış ve hisse, halka arz yatırımcılarına %30'un üzerinde kazandırmıştı. KOCMT payları, 22 Mayıs seansında ise taban fiyattan açılış yaparak yatırımcıları şoke etti!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme