Halka arz hisse, düşüş yönünü yukarı kırdı! TAVAN oldu!

Borsa İstanbul'un yeni şirketleri, halka arzın ardından tavan serisi yapmıştı. Daha sonra düşüşe…

Halka arz hisse, düşüş yönünü yukarı kırdı! TAVAN oldu!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’un yeni şirketleri, halka arzın ardından tavan serisi yapmıştı. Daha sonra düşüşe geçen hisseler, düşüş yönünü yukarı kırarak tavan oldu. İşte detaylar!

Sermaye Piyasası Kurulu‘ndan 28 Eylül tarihinde halka arz için onay alan Meka Beton Santralleri hisseleri, MEKAG kodu ile 12 Ekim tarihinde Borsa İstanbul‘da işleme başladı. Halka arzın ardından borsada tavan serisi gösteren MEKAG, en yüksek 86,05 TL‘yi gördü. Hisseler borsada zirve fiyatını görmesinin ardından ise düşüşe geçmişti.

86 TL’nin ardından 49-50 TL‘ye kadar gerileyen MEKAG hisselerinde bugün, düşüş yönü yukarı kırdı. Borsa İstanbul’da 6 Kasım tarihli genel yükselişten de nasibini alan MEKAG, gün içerisinde tavan fiyata yükseldi.

3 Kasım Cuma gününü 49,92 TL’den kapatan MEKAG, 54,90 TL’ye yükseldi.

HALKA ARZIN ARDINDAN %244 KAZANDIRMIŞTI

25 TL’den halka arz edilen MEKAG hisseleri, tarihi zirve fiyatı olan 86,05 TL’de yatırımcılarına %244’ün üzerinde kazanç sağlamıştı. Daha sonra düşüş gösteren hisseler, 6 Kasım tarihinde yükselişe geçti.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.


Bakmadan Geçme