Halka arz sonrası 10'a katlamıştı! 6 ayda yarı fiyatına düştü!

Yapı ürünleri sektörünün önce şirketi, halka arz sonrası fiyatını 10'a katlamıştı. Hisse, son 6 ayda ise zirve fiyatından yüzde 50 değer kaybetti. O hisse, aynı zamanda 2024 yılının ilk haftasında en çok düşen hisse oldu! İşte detaylı analizimiz!

Halka arz sonrası 10'a katlamıştı! 6 ayda yarı fiyatına düştü!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye'nin güçlü şirketlerinden biri olan Qua Granit, son zamanlarda borsadaki düşüşü ile anılıyor. 6 Nisan 2021 tarihinde Borsa İstanbul'da işleme başlayan şirket, halka arzın ardından sert yükselişi ile yatırımcılara ciddi derecede getiri sağlamıştı. Borsada işleme başlamasının ardından yükselişini istikrarlı bir şekilde sürdüren QUAGR hisseleri, 6 Temmuz 2023 tarihinde ise tarihi zirve fiyatını görmüştü. 

PARAM OLSA ŞURAYA YATIRIRDIM DİYE DÜŞÜNME!
100.000 TL SANAL PARA İLE NELER YAPABİLECEĞİNİ HEMEN GÖR!
(Ücretsiz BORSA Deneme Hesabı Açmak için Tıklayın!)

Bölünme sonrası fiyat ile tarihi zirvesi, 8,71 TL olan QUAGR, o zirveye gelindiğinde halka arz fiyatının üzerine %1000'den fazla getiri sağlamıştı. Son 6 ayda ise düşüş gösteren QUAGR hisseleri, %50 değer kaybetti. Hisse, 5 Ocak 2024 tarihli seansı 4,23 TL'den kapattı.

Halka arz sonrası 10'a katlamıştı! 6 ayda yarı fiyatına düştü!

YENİ YILIN İLK HAFTASINDA EN ÇOK DÜŞEN HİSSE OLDU!

Qua Granit'in Borsa İstanbul'da işlem gören payları, 2024 yılının ilk haftasında ise en çok düşen hisse oldu. 2023 yılının son seansını 5,74 TL'den kapatan QUAGR, 2024 yılının ilk haftasında gerçekleşen 4 günlük seansta, %25'in üzerinde düşüş gösterdi. Hisse, 5,74 TL'den açtığı yeni yılın ilk haftasını 4,23 TL'den kapattı. 

Halka arz sonrası 10'a katlamıştı! 6 ayda yarı fiyatına düştü!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme