Halka arz sonrası %192741 kazandırdı! 1 lotu 16200 TL'yi geçti!

Borsa İstanbul'da lotu az şirketlerin hisselerindeki yükseliş sürüyor. 2014 yılında borsaya katılan…

Halka arz sonrası %192741 kazandırdı! 1 lotu 16200 TL'yi geçti!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul’da lotu az şirketlerin hisselerindeki yükseliş sürüyor. 2014 yılında borsaya katılan şirketin hisseleri de halka arz sonrası tam %192741 kazandırdı. Şirketin hisseleri 23 Kasım 2023 tarihinde 16.200 TL’nin üzerine çıktı.

Son zamanların yükselen hisselerinden biri olan POLTK, yatırımcıların merakla araştırdığı hisselerden de biri oluyor. Politeknik Metal’in borsa serüveni, yatırımcıları adeta hayretlere düşürürken aynı zamanda uzun vade yatırımın önemini de gözler önüne seriyor.

Mart 2014‘te halka arz edilen Politeknik Metal, o dönem 8,36 TL‘den satışa sunulmuş ve Borsa İstanbul‘da işlem görmeye başlamıştı. Daha sonra gösterdiği yükseliş, yatırımcıları hayretlere düşürdü. Son zamanlarda da yükseliş kaydeden POLTK hisseleri, 16.200 TL‘nin üzerine yükseldi.

Haber

UZUN VADENİN ÖNEMİ!

Özellikle lotu az olan şirketlerin uzun vadede gösterdiği performans yatırımcıların dikkatini çekiyor. POLTK hisseleri de bu konuda en önemli örneklerden biri olarak konuşulan hisselerden biri. Yatırımcıların adeta ceplerini dolduran POLTK hisselerinin önümüzdeki dönemlerde nasıl bir performans göstereceği de şimdiden merak konusu.


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme