Halka arzın gözdesinden 51.656.232 TL'lik ihale açıklaması!

Borsa İstanbul'un yeni şirketlerinden Forte Bilgi İletişim (FORTE), rekor bedelli bir ihalede birinci olduğunu açıkladı. Şirketten yapılan açıklamada, ihale bedelinin 51.656.232 TL olduğu belirtildi.

Halka arzın gözdesinden 51.656.232 TL'lik ihale açıklaması!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Halka arzın gözde şirketlerinden biri olan Forte Bilgi İletişim (FORTE), yeni bir ihale konusunda açıklamada bulundu. Şirket, daha önce katıldığı devlet hizmeti ihalesinde birinci geldiğini açıkladı. Şirketten yapılan açıklamada ihale bedelinin ise 51.656.232 TL olduğu belirtildi.

Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden açıklamada bulunan FORTE, "Şirketimizin, Mesleki Yeterlilik Kurumu'nun Bilgi İşlem Bakım, Onarım, Yazılım Geliştirme ve Destek Hizmeti İhalesinde en iyi fiyatı sunarak birinci olduğu ihale komisyonu tarafından tarafımıza bildirilmiş olup; karar yazısı şirketimize ulaşmıştır. İhale bedeli, KDV hariç 51.656.232,00 TL'dir. (Ellibirmilyonaltıyüzellialtıbinikiyüzotuziki TürkLirası) Kamuoyuna ve pay sahiplerimize duyurulur. Saygılarımızla" ifadelerine yer verdi.

HALKA ARZIN GÖZDESİ HALİNE GELDİ!

Halka arz sonrası yatırımcılarına kazandırmasını bilen şirketlerden biri de FORTE oldu. 14 Haziran 2023 tarihinde borsada işleme başlayan FORTE payları 12,12 TL olan halka arz fiyatının ardından, 127 TL'nin üzerine yükselmişti. Hisse, 27 Şubat 2024 tarihli seans kapanış fiyatı olan 92,10 TL'ye göre, halka arz yatırımcılarına %660'a yakın getiri sağladı.

Halka arzın gözdesinden 51.656.232 TL'lik ihale açıklaması!


YASAL UYARI: Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.

Bakmadan Geçme