Halka arzın gözdesinden milyon dolarlık ihale açıklaması!

Borsa İstanbul'un yeni şirketlerinden Forte Bilgi İletişim (FORTE), halka arz sonrası yükselişi ile dikkatleri üzerine çekmişti. Şirket, son zamanlarda katıldığı ihalelerle de adından söz ettiriyor. Forte, milyon dolarlık bir ihaleyi daha açıkladı.

Halka arzın gözdesinden milyon dolarlık ihale açıklaması!
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Borsa İstanbul'un yeni halka arz şirketlerinden Forte Bilgi İletişim, katıldığı bir ihale hakkında açıklamada bulundu. Şirket, Milli Savunma Bakanlığı tarafından düzenlenen ihalede birinci olduğunu ve ihale bedelinin de 1.323.000 dolar olduğunu duyurdu.

Şirket, söz konusu ihale hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) üzerinden detayları da paylaştı. FORTE'den yapılan açıklamada, "Şirketimizin, Millî Savunma Bakanlığı Tedarik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Merkezi Veri Depolama Donanımı ve Temel İşletim Servisleri (Teyp Yedekleme Birimi ve Ethernet Anahtar) ve Temel İşletim Servisleri Donanımı (Sunucu) Tedariki (1 ve 3'üncü Kısımlar) İhalesinde en iyi fiyatı sunarak birinci olduğu ihale komisyonu tarafından tarafımıza bildirilmiş olup karar yazısı şirketimize ulaşmıştır. İhale bedeli KDV hariç 1.323.000,00 USD'dir. (Birmilyonüçyüzyirmiüçbin AmerikanDoları). Kamuoyuna ve pay sahiplerimize duyurulur. Saygılarımızla" ifadelerine yer verildi.

Kaynak: Kamuyu Aydınlatma Platformu 

Bakmadan Geçme