Hareket Proje Taşımacılığı halka arz katılım endeksine uygun mu?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 9 Mayıs tarihinde Hareket Proje Taşımacılığı halka arzına onay verdi. Hareket Proje taşımacılığı halka arz ne zaman, katılım endeksine uygun mu? HRKET kişi başı kaç lot verir?

Hareket Proje Taşımacılığı halka arz katılım endeksine uygun mu?
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu'ndan halka arz onayı alan şirketlere bir yenisi daha eklendi. Kendi faaliyet alanında Türkiye'nin önde gelen şirketlerinden Hareket Proje Taşımacılığı, 9 Mayıs 2024 tarihinde halka arz için onay alan şirket oldu. Şirketin halka arz onayı almasının ardından yatırımcılar, merak edilen birçok konuyu araştırmaya başladı. Özellikle Hareket'in Katılım Endeksi'ne uygun olup olmadığı konusu araştırılmaya başladı. İşte detaylar!

Hareket Proje Taşımacılığı halka arz katılım endeksine uygun mu?

Fotoğraf: Borsa İstanbul

HAREKET PROJE TAŞIMACILIĞI KATILIM ENDEKSİNE UYGUN MU?

SPK'nın halka arz onayı verdiği Hareket Proje Taşımacılığı'nın, Katılım Endeksi'ne uygun olup olmadığı konusu, onaylı halka arz izahnamesinde netlik kazanacak. Şirketin SPK onaylı izahnamesi yayımlandığında bu bilgi, okuyucularımızla paylaşılacaktır.

Gelişmeden anında haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirebilir ve anlık bildirimlerle son gelişmeleri takip edebilirsiniz.

iOS Uygulama Linki

Android Uygulama Linki

HAREKET PROJE TAŞIMACILIĞI HALKA ARZ NE ZAMAN?

Hareket Proje Taşımacılığı'nın 15-16-17 Mayıs tarihlerinde talep toplayarak halka arz edilmesi bekleniyor. Şirketin halka arz edilen paylarının ise 20-24 Mayıs haftasında Borsa İstanbul'da işleme başlaması planlanıyor.

Hareket Proje Taşımacılığı halka arz katılım endeksine uygun mu?

Fotoğraf: Hareket Proje Taşımacılığı

HAREKET PROJE TAŞIMACILIĞI HALKA ARZ FİYATI NE KADAR?

Sermaye Piyasası Kurulu'nun 9 Mayıs tarihli haftalık bülteninde, Hareket Proje Taşımacılığı'nın halka arz fiyatı 70 TL şeklinde açıklandı. Şirket sabit fiyat ile talep toplama işlemlerini gerçekleştirecek.

HAREKET PROJE TAŞIMACILIĞI KAÇ LOT VERİR?

Halka arz için onay alan Hareket Proje Taşımacılığı, toplam 24.000.000 lotu halka arz edecek. bu lotlardan 19.200.000 adedi sermaye artırımı yolu ile, 4.800.000 adedi de ortak satışı yolu satışa sunulacak.

Bakmadan Geçme