Hatsan Gemi halka arz sonuçları, HATSN kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 7 Eylül tarihinde Hat-San Gemi İnşaa'nın halka arzına onay vermişti…

Hatsan Gemi halka arz sonuçları, HATSN kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek?
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), 7 Eylül tarihinde Hat-San Gemi İnşaa’nın halka arzına onay vermişti. Şirketin halka arzına katılan yatırımcılar, halka arz sonuçlarını araştırıyor. Hatsan halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak, Hatsan kaç lot dağıttı, HATSN borsada ne zaman işlem görecek? sorularının yanıtları araştırılıyor.

Hatsan Gemi’nin halka arzına SPK tarafından onay verilmişti. Şirket, toplam 44.300.000 lotu halka arz yolu ile satışa sundu. Hatsan Gemi’nin halka arzında bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yöntemi uygulandı. Öte yandan şirketin işlem kodu HATSN ve halka arz fiyatı da 22,60 TL şeklinde duyurulmuştu.

Hatsan Gemi İnşa’nın halka arzının sonuçlar yatırımcılar tarafında merak edilen bir konu oldu. Şirketin halka arzına kaç kişinin katıldığı ve kaçar lot dağıtıldığı konusu merakla araştırılan konulardan biri olarak dikkat çekiyor. Ayrıca yatırımcılar, HATSAN Gemi’nin borsada ne zaman işleme başlayacağını da öğrenmek istiyor.

HATSAN GEMİ HALKA ARZ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Şirketin halka arzında talep toplama işlemleri 15 Eylül Cuma günü saat 17.00’de sona erecek. Bu tarihin ardından HAT-SAN Gemi halka arz sonuçlarının 18 ya da 19 Eylül’de açıklanması bekleniyor.

iOS UYGULAMA LİNKİ

ANDROID UYGULAMA LİNKİ

HATSN BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Hatsan Gemi’nin halka arz edilen paylarının 20 ya da 21 Eylül tarihinde Borsa İstanbul’da işleme başlaması bekleniyor.

Tarih kesinleştiğinde mobil uygulamalarımızdan anlık bildirim gönderilecektir.

Bakmadan Geçme