Reeder Teknoloji halka arz sonuçları! REEDR kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek?

Sermaye Piyasası Kurulu'nun halka arzına onay verdiği şirketlerden Reeder Teknoloji'nin halka arz…

Reeder Teknoloji halka arz sonuçları! REEDR kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görecek?
BİZİ GOOGLE NEWS'TE TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sermaye Piyasası Kurulu’nun halka arzına onay verdiği şirketlerden Reeder Teknoloji’nin halka arz sonuçları araştırılıyor. Şirketin halka arzına katılan yatırımcılar, kaç lot dağıtıldığı konusunda internette araştırma yapıyor. Reeder Teknoloji halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak, REEDER kaç lot verdi, borsada ne zaman işlem görmeye başlayacak?

SPK 7 Eylül tarihinde 3 şirketin halka arzına onay vermişti. Bu şirketlerden biri de Reeder Teknoloji olmuştu. Şirketin halka arzında talep toplama tarihleri, 13-14-15 Eylül olarak açıklandı. Hisse başı 9,30 TL’den halka arz edilen Reeder Teknoloji, toplam 215.000.000 lotu halka arz yöntemi ile satışa sundu. Reeder Teknoloji’nin talep toplama işlemleri 15 Eylül Cuma günü saat 17.00’de tamamlanıyor.

Halka arza katılan bireysel yatırımcılar, Reeder halka arz sonuçlarını internette araştırmaya başladı. Peki, REEDR halka arz sonuçları ne zaman açıklanacak? REEDR borsada ne zaman işleme başlayacak?

REEDER HALKA ARZ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Şirketin halka arz sonuçlarının 18 ya da 19 Eylül tarihinde açıklanması bekleniyor. Halka arz sonuçlarını ve borsa işlem tarihini aşağıda linkleri bulunan mobil uygulamalarımız üzerinden takip edebilirsiniz.

iOS UYGULAMA LİNKİ

ANROID UYGULAMA LİNKİ

REEDR BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Reeder Teknoloji’nin halka arz edilen paylarının, 19 ya da 20 Eylül tarihinde Borsa İstanbul’da işleme başlaması bekleniyor. Kesinleşen tarihi, uygulamalarımız üzerinden anlık bildimle takip edebilirsiniz.

REEDER KAÇ LOT VERDİ?

Reeder Teknoloji halka arzına katılan bireysel yatırımcılara kaçar lot dağıtıldığı konusu, halka arz sonuçlarının açıklanmasının ardından kesinleşecek.


Bakmadan Geçme